2 gode ting altid at gøre på dine websites

Der findes et utal af artikler online om best practise om det ene eller andet vedrørende din hjemmeside. Hver enkelt forsøger at give dig et endeligt svar på, hvordan man skaber og bygger den bedste og mest brugervenlige side for dine besøgende.

I dette indlæg skal vi se på to små, men gode elementer der kan hjælpe din sides SEO og forbedre brugervenligheden og dermed sikre, at dine besøgende ikke klikker hurtigt ud af din side, når de først er derinde.

Begge disse råd er inspireret af siden online-lån.dk, hvor du med fordel kan klikke dig ind og blive klogere på, hvordan man skaber en god hjemmeside – især hvis du er inden for samme branche.

Det første råd som du med fordel kan gøre allerede i dag, er at få et aktivt link i din footer til din forside. Mange SEO-gutter mener, at dette giver lidt ekstra ”juice” til hele dit site, som kan styrke dine placeringer i søgemaskinerne.

Selv hvis dette ikke skulle være sandt, så er det nemt at implementere og HVIS det virker – hvorfor så ikke bare gøre det?

Det er hurtigt og let at gøre.

 

Den anden ting som du kan overveje er i forhold til at styrke brugervenligheden. På den førnævnte side har de en lækker ”slider”, hvor man selv kan justere det ønskede beløb samt din alder.

Sådan en interaktiv funktion giver folk lyst til at klikke og udføre en handling. Derfor er det en god idé for dig at blive inspireret af. Du behøver ikke nødvendigvis at vælge en fuldkommen lignende funktion.

Men selve idéen bag: At have noget som folk vil klikke på og får dem til at udføre en handling – det er altid en god idé.

Du holder dem på siden længere tid, OG du gør hele situationen mere overskuelig for dine brugere.

Super smart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *