3 eksempler på gode websitedesigns

Det er ikke bare ligegyldigt, hvordan dit site er indrettet eller designet. Hverken i Googles øjne eller i dine besøgendes. Så tænk over det inden du skræmmer potentielle kunder væk. Herunder er tre eksempler på gode websitedesigns, som du kan overveje på dit site.

Enkelt design

Det første site, som jeg synes fortjener lidt ros for deres design, er bloggersitet find-bloggere.dk. Her kan alle virksomheder nemt komme i kontakt med bloggere, der har interesse i at skrive om virksomhedens produkter.

Det som find-bloggere.dk gør godt er, at de har en knap i folden og et meget enkelt design, der rammer brugerne, når han eller hun klikker sig ind.

Det giver godt overblik og det er meget nemt for de besøgende at finde hoved og hale i sitets opbygning.

LÆS OGSÅ: Sådan kan du lave den bedste markedsføring og få flere kunder

Lang forside

En anden hjemmeside som jeg også gerne vil fremhæve for deres design er idrinks.dk. Denne webshop sælger lækre champagner, vine og meget mere. Men det fede de gør på deres site – rent teknisk – er, at de har én lang forside.

Og hvorfor er dette godt? Hvis affiliatesider har lært os noget, så er det at lange forsider med meget tekst og indhold bliver vægtet rigtig højt af Google.

Desuden giver det også brugerne en masse informationer og overskueligt indhold, hvilket er to lige så store plusser, hvis du spørger mig.

Tjek selv siden ud her og se om du måske kunne blive inspireret.

Lyse farver

b.dk bliver du fra første øjeblik ramt af lyse farver. Og det er rigtig godt! Hvid symboliserer noget uskyldigt samt professionelt – tænk selv på nogle af de mest populære sites Facebook og Google, der begge anvender store andele hvid på deres sites.

Du bør derfor også overveje om du skal udskifte den sorte baggrund med hvid og gøre hele din hjemmeside en smule lysere. Det kan muligvis gøre en masse for dine salgstal.

 

LÆS OGSÅ: 3 fejl jeg har begået med hjemmesider

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *