3 fejl som mange sider begår

Der er mange faldgrupper, når man skal skabe sin hjemmeside. Her har jeg listet nogle af de største fejl – ifølge mig.

1. For lidt Call-to-action

Når man researcher sider på nettet – især hjemmesider der forsøger at sælge – så er der ofte mangel på CTA. Og det kan koste dyrt!

Dine besøgende ved simpelthen ikke, hvad de skal gøre som det næste.

For dig er det måske åbenlyst, at de skal sende en mail eller ringe og få et tilbud. Men i stedet for bare at regne med at folk selv regner den ud, så kan du med fordel lave nogle CTA’er i form af knapper eksempelvis.

Som for eksempel her, hvor du kan få hjælp til at finde den bedste powerbank – der er du ikke i tvivl om, hvad du skal gøre som det næste.

 

2. Sidens hastighed er for langsom

Pingdom har udviklet et fedt tool til at undersøge, hvor hurtig (eller langsom) din hjemmeside er. Og det har altså meget at skulle have sagt, når det kommer til brugervenlighed og endda også SEO. For Google favoritiser sider, der er hurtige. Plus – forestil dig dette: Du skal finde nogle informationer eller lede efter et nyt produkt – hvis den hjemmeside, som du klikker dig ind på, er mere end 1 sekund om at loade, så klikker du tilbage og finder en ny.

Selv de etablerede sider kan halte på dette punkt – se selv herunder, hvor jeg har kørt en speedtest på den danske smykkefabrikant Pandora:

De fejler fuldkommen – deres side er ekstremt langsom og det svækker brugervenligheden.

Du kan faktisk miste rigtig mange besøgende, hvilket du naturligvis skal forsøge at undgå. Men hvordan gør man så lige det?

  • Komprimer billeder
  • Installer diverse cache plugins osv.
  • Søg på nettet efter gode tips til netop dit CMS – der er mange YouTube videoer til diverse

 

3. Ikke tænkt på SEO

SEO er nu til dags noget af det vigtigste (hvis du spørger mig), hvis du skal sælge noget online. Det er sådan, at du kan sikre dig de rette besøgende!

Så hvis du skaber en hjemmeside – helt uden at tænke på SEO. Jamen så snyder du dig selv for en hel del. Det er klart at alle ikke kan være eksperter inden for dette område – derfor er jeg mere end villig til at hjælpe dig.

Se mere her og få din side i topform hos Google.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *