3 hurtige tips til at øge salget for din webshop

Alle butikker og webshops oplever sløve slagstider ind i mellem. Det er vigtigt ikke at lade sig slå ud af dette, da der faktisk findes nogle tricks, som du nemt kan benytte dig af og se hurtige resultater.

1. Giv rabat via email signups

Der er rigtig mange webbutikker derude, der tilbyder en rabat, hvis kunder tilmelder sig nyhedsbrevet. Dette er der en grund til. Det virker og giver dig nogle gode leads, samt muligheden for at sende reklamemails til flere potentielle kunder.

Et eksempel på en webshop der gør dette er Powerbanken.dk – bliv inspireret på deres hjemmeside.

2. Tilmeld din webshop til et affiliateprogram

Ved at tilmelde din webshop til et affiliateprogram – som for eksempel Partner-ads, så kan bloggere faktisk skrive og linke til din webside, hvor I begge har mulighed for at tjene penge på samarbejdet.

Hvis du eksempelvis sælger strømper, så kunne det være relevant for en modeblogger at skrive om dine specielle sokker. I dette indlæg kunne bloggeren lave et såkaldt ”affiliate-link” til din webshop, hvor det kan spores, så han eller hun får 10 % af det salg, som bloggeren skaber for dig.

Nogle vælger dette fra, da de ikke vil dele deres overskud ud til andre, men på den anden side er det en god og effektiv måde at få flere besøgende samt flere salg.

Jeg kan i hvert fald klart anbefale det, og jeg har set mange eksempler på webshops, som pludseligt sælger meget bedre efter at have tilmeldt sig dette.

3. Re-design din shop

Nogle gange ser man eksempler på shops, der sælger dårligt, fordi deres hjemmeside er dårlig. Det er faktisk normalt. Dine besøgende og potentielle kunder bruger din webshops design som ledetråd til, om siden er troværdig. Og hvis din side ligner noget, der er løgn og ren fusk, så flygter dine kunder.

Undgå dette med en spændende og professionel side, hvor der ikke er stavefejl eller andet, der virker useriøst. Det kan gøre underværker for dine salg virkelig hurtigt.

Vi tilbyder hjælp til dette, så hvis du har lyst til at få en hjemmeside, der ser endnu bedre ud: Kontakt os lige her og få et stærkt tilbud.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *