3 tips til at lave den bedste forside

I dag skal vi se på gode tips til at lave den bedste forside til din nye hjemmeside. Det kan nemlig betyde enormt meget for, hvor mange potentielle kunder, du konverterer til salg.

Har du brug for ekstern hjælp til at bygge din hjemmeside, så er det ikke altid helt billigt. Derfor kan du med fordel optage et mindre lån fra Santander Consumer Bank, så du får råd til den perfekte hjemmeside, der skaffer dig flere kunder.1. Keep it simple

Et af de bedste råd jeg kan give dig er at holde det simpelt. Lad det være let at få et overblik lige fra start af.

Husk at tænke på HVAD dine besøgende er interesseret i. Hvad kunne de godt tænke sig at vide eller finde?

Hvis du for eksempel sælger elektronik, kan det være smart at have de kategorier vist tydeligt øverst på forsiden, så dine besøgende hurtigt kan klikke sig ind på det rette sted.

Nu til dags har du få sekunder til at overbevise besøgende, at de skal blive. Hvis de ikke efter 3 sekunder ved præcist, hvad de skal gøre, så klikker de sig videre til dine konkurrenter. Så gør det let og overskueligt for dem.

Derfor skal du også gemme de store og lange tekststykker til længere nede på sitet samt huske at brække dem op. Ingen gider at læse stolpe op og ned med kedelig tekst. Gør det levende med punktform, billeder, video og andre spændende ting. Det øger brugervenligheden, og det giver resultater på bundlinjen.

SE OGSÅ 3 fejl jeg har begået med hjemmesider

2. Anvend ikoner

Dette tip er i tråd med det forrige, da det kan øge det overskuelige ved dit site.

Mange hjemmesider anvender dette trick for at pynte på deres site, men det er samtidig en god oversigt for de besøgende. De kan hurtigt se, hvad der sker på denne side og se om du er noget for dem.

Her er et eksempel:

 

 Fem-stjernet service                            Kontakt os 24/7                    DKs mest tilfredse kunder

Her kan de besøgende let og overskueligt se nogle af jeres USP’er, der forklarer, hvorfor de skal vælge jer.

SE OGSÅ 3 eksempler på gode websitedesigns

3. Knapper

Knapper kan lyde besynderligt, men det er altså en af de bedste metoder til at få besøgende til at klikke sig videre inde på dit site. Især hvis du laver dem grønne, så er der noget psykisk, der giver folk lyst til at trykke.

Herudover er det også godt for at få potentielle kunder til at tage action. Du kan nemlig med fordel skrive call to action i disse knapper.

For eksempel:

Indrøm at du har lyst til at klikke på disse knapper. De virker og vil uden tvivl få din konverteringsgrad til at stige en hel del.

Vil du vide mere?

Du kan også se denne video, hvor nogle af 2017 største design trends bliver forklaret. Lad dig blive inspireret til din egen hjemmeside:

 

Sådan laver du din egen hjemmeside

Kom i gang med din egen side allerede i dag. Du kan finde steder at skabe din egen hjemmeside på Politiken her.

Held og lykke med dit site!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *