Her er vores nye CMS system

Når du har en hjemmeside, så vil du gerne have at den fungerer så godt og problemfrit som overhovedet muligt. 

Derfor har vi udviklet vores eget system, som du blandt andet kan se på denne side om at låne penge online. Vi kalder systemet BlCMS.

BlCMS, er systemet denne side kører på, og er et system jeg selv har udviklet, helt fra starten af. Det er bygget op i moduler som mange andre, og forsøgt at gøre ekstremt brugervenlig.

BlCMS, er bygget op så redigerings delen ser ud som Word i Windows, og som en “hvad du ser – er hvad du får”, redigering – det vi sige at du kan se din redigering med det samme, før du offentliggør den. Og du kan derved se om det ser ud som du gerne vil.

Der er ingen begrænsninger i hvor mange hovedsider eller undersider, som du kan tilføje i systemet, og du har også muligheden for at beskytte dele af siden, hvis du har brug for dette.

BlCMS, er bygget op omkring en skabelon, der tilpasses til hver løsning, denne kan jeg lave for dig, men du må også godt selv. skabelonen bruges herefter på websiden, og virker som en regle for hvordan tingene skal se ud.

Der kan være alle de skabeloner du vil have, og du kan flytte dem rundt som du vil. Det betyder også at du kan have en skabelon til forsiden, og en anden til en evt. kontaktside.

Systemet kan kører med en lille access database, og en SQL database hvis man har brug for noget størrere, men det er igen ting du ikke behøver at bekymre dig om – jeg står for ALT det tekniske.

Lyder det som noget for dig, så bør du kontakte os her på siden.

 


Derfor skal du vælge os og ikke nogle af konkurrenterne

Vi opbygger og fremstiller internetsites, dvs. programmering og opsætning af internetsider, fremstilling af grafik, tekst, bannerreklamer og billeder etc.

Vi har kontakt til et antal firmaer, som kan løse specialopgaver, f.eks. fotografering, levering af internetbutikker, dankortvalidering og internethosting.

Vi producerer internetsites i teknologierne Zope, HTML/DHTML, ASP, PHP, Python og SQL databaser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *