Derfor skal dine kunder oprettes som bruger

Brugere på hjemmesider vinder mere ind hos webshops og andre sider. Der er dog stadig en stor andel af førnævnte, som ikke tillader brugeroprettelse på deres side – det er nok på grund af de endnu ikke har set, hvor værdifuldt det kan være.

Lad dine kunder blive oprettet automatisk

Når en person går fra at være besøgende til kunde, skal kunden automatisk oprettes som bruger på siden. Dette kan nemt sættes op i systemer såsom WordPress, Magento, Shopify eller et fjerde. Efter de har betalt for deres produkter, skal de udover en mail indeholdende fakturaen ligeså modtage en mail med informationer om deres nye bruger. Kunden vil med stor sandsynlighed kigge efter købsfakturaen, når varerne er blevet betalt på webshoppen. Kunden vil samtidig se førnævnte mail med brugeroplysninger.

De vil hurtigt logge ind med deres brugeroplysninger, hvis du giver dem et incitament til det. Skriv i mailen de har fået en kuponkode, point eller en anden form for værdi, som de kan bruge på et senere tidspunkt eller de blot kan se fakturaen via deres bruger.

LÆS OGSÅ 2 gode ting altid at gøre på dine websites

Værdifuld statistik

Du har nu forvandlet din tidligere kunde til en kendt person i systemet. Hvis du ikke oprettede hver enkelt kunde som bruger, og de regelmæssigt køber produkter i webshoppen, ville du ikke have data for netop denne kunde. Hvilke kategorier de mest er interesseret i, hvor meget de typisk køber for, er det primært billige eller eksklusive vare eller noget andet.

LÆS OGSÅ Google kan godt lide at der søges efter dig

Efter de er blevet oprettet som bruger, kan du netop tilbyde eksklusive tilbud og lave dataanalyser ned på den enkelte kunde. Man skulle umiddelbart tro, det kun er webhops, som kan have gavn af mulighed for brugeroprettelse på sin side – men det er det ikke. Minifinans.dk som tilbyder hurtig lån, har netop denne mulighed på deres side. Det giver dem et overblik over deres kunder og hvilke vaner de typisk har.

Det er værdifuld statistik. Kan du se at komme i gang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *