Få en onpage blog og opdater den

Et godt råd til de fleste webshops derude er at have en blog på din side, hvor du kommer med gode råd til dine læsere.

Ved at have en blog på dit website kan du både give dine kunder en grund til at besøge din side oftere, men du har også muligheden for at ranke på nogle interessante søgninger. Jo flere interessante undersider du har, jo større mulighed er der for at få brugere ind på dit side. Og det kan være enormt værdifuldt, hvis du formår at sælge dine idéer eller produkter korrekt.

LÆS OGSÅ: Tips til den bedste markedsføring og få flere kunder

Dette kan gøres på flere forskellige måder, men en hovedregel er naturligvis udelukkende at lave indlæg om den niche, som du arbejder inden for. Så for eksempel hvis du vil sælge batterier, så lav en blog om batterier, som du kan se her. Hvis du derimod har en shop, hvor I fokuserer på bæredygtighed, så gør som h2interation.dk. Her kan du skrive en masse ting, som kunder typisk er i tvivl om og besvare disse spørgsmål.

Udnyt samtidig denne chance til at lave et link til dine egne produkter eller services. For eksempel: “Du kan finde batterier, der lever op til alle de ovenstående regler lige her”. Dette vil formentlig give dig flere salg i længden, så hvorfor ikke komme i gang med det lige med det samme.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du have fokus på SEO

Hold den opdateret

Det er vigtigt ikke bare at lave tre indlæg og så glemme alt om din blog efterfølgende. Her kan du med fordel lave en fast dag, hvor du sætter dig og skriver et indlæg. På denne måde bliver dine læsere vant til at der kommer faste indlæg hver uge eller hver måned, og det vil uden tvivl kunne ses i din Google Analytics hurtigt.

Derfor bør du gøre det! Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har problemer med at komme i gang. Vi vil altid gerne hjælpe.

LÆS OGSÅ: 3 fejl jeg har begået med hjemmesider