Gode råd til SEO på din hjemmeside

Når der arbejdes med hjemmesider, så er det altid vigtigt, at der bliver tænkt SEO ind med det samme. Det betyder både, at selve hjemmesiden skal være søgemaskineoptimeret, men det handler også om teksten på hjemmesiden, og hvad I skriver om på hjemmesiden.

SPONSORERET INDHOLD

En hjemmeside er en helt unik mulighed for at blive fundet på Google, så det er vigtigt, at I ikke forspilder denne chance. Hvis I ikke har et klart og tydeligt budskab, så er der ingen, der kan finde ud af, hvem I er.

I sidste ende har I skabt en hjemmeside, så potentielle og eksisterende kunder kan finde jer. Derfor skal SEO tænkes ind i hele jeres plan, når det kommer til jeres digitale strategi.

Find søgeord fra starten af

I må ikke begynde at skrive tekst, oprette menupunkter osv. uden at I ved, hvilke søgeord I gerne vil findes på. Hvis I allerede har gjort det, så skal I til at lave det hele om. Selve menupunkterne er ikke så slemme at ændre, men når I ændrer den, skal I også ændre deres url.

Hvis nogen allerede ved, hvor de kan finde jer, kan det godt være et problem, da I nu skal til at omdirigere det gamle url til det nye.

Sørg i stedet for at byg det hele op på en god måde fra starten af. Måden, I gør det på, er ved at lave en liste over relevante ord. Disse ord kan I så køre gennem et søgemaskineoptimeringsprogram, hvor de hjælper jer med at finde flere vendinger.

På den måde får I en række relevante søgeord, som I gerne vil findes på. Nogle af disse søgeord er lettere at blive fundet på end andre, og I vælger dem, som giver mening for jeres kunder, når det kommer til hjemmesidens indhold, og hvis de finder jer på Google.

Det gode ved Google er, at det er almindelige mennesker, som søger der. Så det er muligt, at du synes, at de søger på nogle dumme ting, men det er nu engang det, som de søger på. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside bliver optimeret til det.

Skriv relevant tekst ud fra din søgeord

Når du nu har alle dine søgeord, er du klar til at skrive nogle relevante tekster til din hjemmeside. Du skal vælge nogle overordnet emner, som giver mening for kunderne ud fra, hvad de søger på.

Nu kan du så skrive indhold, som giver mening for dine kunder og besøgende til din hjemmeside. Hvis de finder indholdet relevant, så ender du med at få endnu flere besøgende på det indhold, da folk finder dig på det søgeord i Google.

Få links til dit gode indhold

Et andet godt SEO tip er, at du nu skal skaffe gode links til alt dit kvalitetsindhold. I første omgang kan du prøve at finde relevante hjemmesider, som du mener, ville få gavn af dit indhold. På den måde får du bygget gode links til din hjemmeside.

Herefter kan du også finde hjemmesider, hvor du kan få lov at levere indhold, hvor du kan linke til dit gode indhold. På den måde viser du Google, at andre sider gerne vil skrive om dit indhold, og din hjemmeside får langsomt mere autoritet.

Det er hårdt arbejde at lave SEO, så det kan ofte være lettere at hyre nogle til det, men det koster penge. Hvis du er en nystartet virksomhed, kan du overveje at oprette en kassekredit til formålet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *