Gør din performance bedre via konkurrence

Der er ingen tvivl om at konkurrence gør dig bedre. På grund af stærke konkurrenter bliver du nødt til at gøre noget ekstra for at skille dig ud.

Derfor kan det være en god idé at melde sig til AffiliateDM, hvor du bliver bedre og klogere til at opbygge en hjemmeside.

Personligt har jeg også haft lidt affiliate succes med emner indenfor kvindeverdenen og det er da klart kvinder er bare glade for at købe ting på nettet idag og er det mest aktive køn. Derudover så kender alle mænd shoppergenet hos kvinder, som tit kan sprede sig som et kuld zombier.

 

Mål for AffiliateDM

  • Ranke på side 1 på 20 ud af 100 søgeord
  • Nå et overskud på 50.000 kr. før de andreJ
  • Gennemsnitlige skrive 4 indlæg om ugen

 

Mål for første måned

  • Skrive 30 indlæg
  • Ranke i top 100 på 15 søgeord
  • Tjene 300 kr.

Planen

Jeg arbejder til dagligt med AdWords og SEO i min egen virksomhed og derfor har jeg selvfølgelig lavet en plan ud fra en søgeordsanalyse. Jeg må nok indrømme at valget af emne (Kvinder og mode) er et emne, som har tilbudt sig selv i og med at jeg har fået flere og flere søgeordsideer igennem mit daglige arbejde.

Tit når jeg lavede en søgeordsanalyse for en potentiel kunde, opdagede jeg moderelateret søgninger og derfor har sådan set bare samlet lidt til bunke i mit eget lille Excel ark. Antallet af søgeordsideer/emner ligger lige pt. i nærheden af 200 stk. uden egentlig at have lavet nogen decideret målrettet søgeordsanalyse.

 

Søgeordsanalyse

Søgeordsanalysen er det vigtige første skridt for at få en god placering. I min søgeordsanalyse har jeg fundet over 200 søgeord, som jeg vil ranke på. Jeg har prioriteret artikler/indlæg efter nogle af de søgeord, som er mere mulige at komme på side 1 på. Samtidig skifter jeg også til svære søgeord, fordi det tager lang tid for dem at kravle op af resultatsiderne end de nemme.

 

Indhold

Målet er jo at skrive mange indlæg, men samtidig med skal de som minimum være over 300 ord. Jeg vil som udgangspunkt gå efter 500-1.000 for fange long tail søgeord, men også fordi at bedre og længere indhold burde være guf for Google.

 

Linkbuilding

Links skal der jo også bygges de første kommer med affiliateDM og så diverse korrespondance på Amino i indlæg, hvor AffiliateDM omtales. Min umiddelbare strategi er at finde nogle gode links med en god linkjuice for at komme højt op tidligt.

Selvfølgelig naturlige links i et naturligt tempo. Men faktisk er min første prioritet at nå de 30 indlæg og så se hvor jeg lander henne på de udvalgte søgeord. Her er min erfaring at der er nogen søgeord, hvor man bare med onsite seo kan lande i top 100 og det er disse søgeord jeg vil koncentrere min links imod til at starte med. Min naturlige linkprofil og deres ankertekster skal dog se således ud:

  • 70-80 % links der henviser til forsiden på bloggen
  • 10-20 % der er decideret målrettet mod specifikke søgeord og undersider der matcher disse søgeord
  • 10 % af linksene skal være Klik her mm. rettede links

 

Nyhedsbreve

Optinskin og andre wordpress nyhedsbrev widgets vil jeg kigge nærmere på når jeg har fået skabt en masse indhold. På længere sigt skal bloggen være så god at brugere vender tilbage eller tilmelder sig et nyhedsbrev. Dermed kan man markedsføre sig via andre trafikkilder end de organiske på Google og dem som endelig tilmelder sig mit nyhedsbrev, har også en større sandsynlighed for at klikke på diverse links.

 

Sociale Medier

Som udgangspunkt skal jeg have lavet author tag og en Google+ profil. Samtidig med vil jeg også lave en side på Facebook for bloggen for at få flere besøgende. Men først skal der laves en masse indhold de sociale medier har ikke første prioritet andet lige opsætning og andet til at starte med.

Nå men det var det første indlæg om AffiliateDM og forhåbentligt bliver der i næste indlæg mulighed for at rapportere om en faktisk indtjening Hvis du selv deltager i AffiliateDM så ønsker jeg dig held og lykke:).