Sådan kan du lave den bedste markedsføring og få flere kunder

Tips til den bedste markedsføring og få flere kunder

MediaCorner har for nyligt udgivet en artikel med 20 måder at markedsføre sig på, så du kan få flere kunder. Herunder gengiver vi nogle af disse tips til den bedste markedsføring, som vi også mener er en sikker vinder for alle virksomhedsejere.

Få den bedste markedsføring - tips til måder at markedsføre sig på

Konkrete tips til den bedste markedsføring i din branche

 


1. Udnyt Google

Der er mange måder at markedsføre sig på, men der er dog ingen tvivl om, at internettet tilbyder de bedste måder. Alle kender til Google, og alle benytter søgemaskinen jævnligt. Som virksomhedsejer eller selvstændig er det værd at udnytte.

Først og fremmest bør du have styr på den almene søgemaskineoptimering, således du kan få flere kunder via traditionelle søgninger. Samtidig er det værd at tilmelde sig Google My Business, som er den boks, der kommer frem i højre side af Google, når potentielle kunder søger efter din virksomhed. På den måde kan du let vise dig i folks søgninger, og det er faktisk meget simpelt at gøre krav på sin virksomhed via Google. Kom i gang her.

2. Hold øje med anmeldelser på nettet

Nogle gange vil dine kunder helt uopfordret anmelde din virksomhed på nettet. Det kan både være godt og skidt. Selv de bedste virksomheder må engang imellem leve med utilfredse kunder, der af en eller anden grund havde en anden præference.

Ved at holde øje med anmeldelser kan du nå at handle aktivt mod de negative af slagsen. Samtidig kan du opfordre dine gode kunder til at huske at omtale din virksomhed positivt på nettet.

3. Tag inspiration i konkurrenterne

Ja, hvordan markedsfører man sin virksomhed på bedst mulig vis? Hvorfor ikke se på, hvad konkurrenterne gør? Det vil naturligvis være dumt at kopiere metoden fuldstændigt, men du kan tage inspiration derfra og forbedre indsatsen. Det kan potentielt give nye kunder, hvis det lykkedes dig at forbedre, da du på denne måde skaber den bedste markedsføring i din niche.

4. Sociale medier

De fleste benytter en eller anden form for sociale medie. Dermed er det også en fin måde at markedsføre sig på og få flere kunder. Nogle vil måske endda kalde netop denne type indsats for den bedste markedsføring i 2017.

Særligt Instagram er populært for tiden – udnyt det gerne.

5. God service giver automatisk god omtale

Det er ikke en traditionel markedsføringsmetode, men ikke desto mindre giver det altid god mening at give god service. Ved at have fremragende ting at tilbyde og ved at holde kunderne tilfredse, vil de automatisk anbefale din service til andre – i hvert fald i mange tilfælde. Og det kan altså også være en god måde at markedsføre sig på.

 


Det var hermed en række råd til, hvordan du kan få flere kunder med gode markedsføringsmetoder. Du kan læse alle 20 tips fra MediaCorner her.


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *